Salat med amarant og selleri
Lækker salat smækfyldt med proteiner.
Lækker salat smækfyldt med proteiner.
Kogning af frø: Amarant, hirse og quinoa skylles i koldt vand og tilsættes 3,5 dl koldt vand. Kog frøene langsomt op, og kog ved svag varme i 15 minutter. Tilsæt 1 tsk. salt. Lad frøene trække i 10-15 minutter efter kogningen.
Selleri: Skær sellerien i helt små tern og damp dem i vand i 5 minutter.
Skær skalotteløg i tern og svits dem på stegepande i olie i 5 minutter. Tilsæt urtesalt og basilikum.
Hæld vandet fra selleritern, og bland dem med løgene.
Anretning: Anret de kogte frø på et fad og læg grønsagsblandingen ovenpå. Bland det hele let sammen.
Serveringen: Pynt med et drys af hakket persille og fetaost.
Servér retten sammen med en grøn salat og et godt stykke brød.