Småkager med enkornsmel og tranebær
Enkornsmel gør småkager knasende sprøde. Her er enkorn i godt selskab med tranebær og hasselnødder. Opskriften er udviklet i samarbejde med Ida Lawaetz.
Enkornsmel gør småkager knasende sprøde. Her er enkorn i godt selskab med tranebær og hasselnødder. Opskriften er udviklet i samarbejde med Ida Lawaetz.
Smuldr smør, enkornsmel og sukker sammen i en skål. Tilsæt derefter hakkede tranebær.
Saml hurtigt dejen med ægget.
Form dejen til en rulle på ca. 5 cm i diameter. Rul et stykke bagepapir omkring og læg den i fryseren i ca. en halv time.
Skær småkagerne ud i skiver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Hak hasselnødderne groft.
Pensl småkagerne med et sammenpisket æg og fordel hasselnødder på toppen af kagerne.
Bag småkagerne i ovnen ved varmluft 180° i ca. 10 minutter.
Køl småkagerne af og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Aurion holder julelukket fra den 20. december til og med den 2. januar 2025.
Bestillinger efter den 20. december sendes først ud efter nytår.
Rigtig glædelig jul & godt nytår!