Dessert med grød og hvid chokolade
Har du lyst til at smage en dejlig variant af den klassiske juledessert, så prøv Inger Ussing Larsens opskrift med hvid chokolade og hindbær.
Har du lyst til at smage en dejlig variant af den klassiske juledessert, så prøv Inger Ussing Larsens opskrift med hvid chokolade og hindbær.
Kog grøden: Hæld grødblandingen og vandet i en gryde. Bring det langsomt i kog ved svag varme med låget på klem, for at undgå at grøden koger over. Rør i grøden af og til, og kog videre i ca. 5 minutter.
Lad grøden trække: Tilsæt derefter salt og vanillepulver, og rør godt i grøden. Sluk for varmen, og lad grøden trække i 15 minutter.
Tilsæt chokolade og mandler: Tilsæt derefter hvid chokolade og halvdelen af mandlerne. Rør forsigtigt i grøden indtil chokoladen er smeltet.
Til sidst vendes halvdelen af de tørrede hindbær i grøden.
Afkøling: Kom grøden i to lave glas eller forme, som er penslet med solsikkeolie først (så slipper de nemmere). Stil dem til afkøling i køleskabet.
Hæld desserten ud af formene, når den er helt kold.
Serveringstip : Anret på en tallerken med pæretern, ristede mandelsplitter og frysetørret hindbær.