Suppe med boghvede
Servér denne enkle suppe til aftensmad og variér med sæsonens forskellige grøntsager året rundt.
Servér denne enkle suppe til aftensmad og variér med sæsonens forskellige grøntsager året rundt.
Sådan gør du : Rens og snit grøntsagerne i mundrette stykker.
Pil løgene og hak dem. Pil hvidløget og riv det fint.
Skræl ingefæren og riv den fint.
Løg: Steg løgene ved middelhøj varme i olien i en gryde under jævnlig omrøring i ca. 5 minutter, til de er klare.
Tilsæt hvidløg, ingefær og karrypasta, og steg det under omrøring i et minut.
Tilsæt kogende bouillon, fishsauce og sojasauce, og smag til med salt og peber.
Boghveden: Kom boghveden i en sigte og skyl den med kogende vand. Kom den i suppen, og lad den simre under låg i ca. 10 minutter.
Konsistens: Tilsæt grøntsager og kokosmælk, og lad suppen simre yderligere 3-5 minutter eller til grøntsagerne har den konsistens, du foretrækker.
Smag til med limeskal- og saft samt sojasauce.
Pynt og anret: Anret suppen i skåle og pynt med hakket frisk koriander og mynte.
Serveringstip : Serveres med et godt brød.