Spinatcurry med Ingridærter
Lækker varm og krydret vinterret med masser af smag. Opskriften er udviklet i samarbejde med Ida Lawaetz.
Lækker varm og krydret vinterret med masser af smag. Opskriften er udviklet i samarbejde med Ida Lawaetz.
Sæt de hele Ingridærter i blød natten over.
Varm en gryde op med olien og tilsæt finthakket løg og hvidløg og ingefær og lad det sautere, indtil løgene er bløde.
Kom spidskommen og korianderfrø i en morter og tilsæt det til gryden med løgene.
Tilsæt derefter kardemomme, gurkemeje, garam masala og chilipulver, og lad det stege med et par minutter.
Tilsæt derefter kokosmælk, en kanelstang og Ingridærterne. Lad det simre under låg i ca. 30 minutter, indtil ærterne er møre. Kryds retten med salt.
Varm den frosne spinat op i en anden gryde, indtil spinaten er blød. Lad det køle af og pres væsken ud af spinaten. Læg spinaten over i gryden med kokosmælken.
Lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Smag retten til.
Pynt retten med frisk koriander og spis fladbrød eller ris til.