Gul ærtedip med karry
Ærtedip smager skønt på brød som smørepålæg, som dip til friskskårne grøntsager eller som tilbehør til varme retter.
Opskriften er udviklet af Inger Kjærgaard for Økologisk Landsforening.
Ærtedip smager skønt på brød som smørepålæg, som dip til friskskårne grøntsager eller som tilbehør til varme retter.
Opskriften er udviklet af Inger Kjærgaard for Økologisk Landsforening.
Udblød Ingrid-ærterne i rigeligt vand i minimum tre timer, gerne natten over.
Kog ærterne sammen med gulerødderne i ca. 25 min. indtil de er godt møre.
Kom kogte ærter og gulerødder i en foodprocessor sammen med hvidløg, peanuts, yoghurt og olie og kør det til en glat, tyk masse.
Tilsæt hakket persille, citron, karry, salt og peber.
Blend det hurtigt sammen og smag til.