Aurion & Gøtz' Online Bageskole
Aurion og Jesper Gøtz er gået sammen i kampen for det gode brød. Vi har et brændende ønske om, at flere skal lære at bage et velsmagende, smukt surdejsbrød, som kan mere end bare se godt ud: smagen skal være uovertruffen og næringsindholdet i top. Det sundhedsmæssige ligger os meget på sinde. Vi vil gerne bidrage til at øge den generelle folkesundhed gennem det gode brød.
Det lyder af meget, men det er egentlig ganske enkelt: gennem en række kursusvideoer i den online bageskole lærer vi dig at bage gode surdejsbrød af de bedste råvarer. Vi giver dig de redskaber, du skal bruge til nemt og hurtigt at blive mesterbager.
Sådan fungerer bageskolen
Aurion & Gøtz' online bageskole finder du på auriongøtz.dk
Auriongøtz.dk er en kursusplatform, som består af en række videoer, hvor Jesper underviser i at bage rugbrød, hvedebrød (det klassiske surdejsbrød) og fuldkornsbrød.
Man får adgang til kurset ved at købe en kursusadgang. På siden koster den 400 kr., og så har man adgang til alle videoer i 1 år.
Man kan også vælge at købe en bagepakke i vores webshop her på siden. Bagepakkerne er sammensat således, at man får alle de råvarer og udstyr man skal bruge til fx at bage rugbrød eller fuldkornsbrød. Sammen med bagepakken får man en rabatkode til en værdi af 200 kr., som man kan anvende på auriongøtz.dk - så koster kurset kun 200 kr.
Godt Håndværk og gode råvarer
Passioneret, dedikeret og fantastisk evne til at lære fra sig kendetegner Jesper Gøtz, som står for undervisningsdelen i Aurion & Gøtz’ online bageskole.
Jesper er oprindelig kok og har slået sine folder hos bl.a. Noma, 1. th. og hos Meyers kokkeskole i Bolivia. Undervejs prøvede han kræfter med surdejsbrød og grundlagde det kendte surdejsbageri Lille Bakery på Refshaleøen ”and the rest is history”, som man siger.
Jesper elsker surdejsbrød og har brugt årevis på at finde de helt rigtige bageteknikker og de bedste råvarer.
Den viden deler han gavmildt ud af i bageskolen, så du kan lære at bage de allerbedste surdejsbrød.
Vi står for de gode økologiske og biodynamiske danske råvarer, viden om de forskellige korn, og så har vi nok også et bagefif eller to i ærmet.
Gøtz og Aurion har en fælles mission: vi vil have bedre brød til alle.